Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна
Посібник "Правила і методика підрахунку об'ємів будівельних робіт" PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
30. Sep. 2007
   Image   Посібник "Правила і методика підрахунку об'ємів будівельних робіт", автор - Черніцький С.В., мова - укр./рос., 110 сторінок, палітурка напівтверда. Видавець - Методичний центр "Будівництво -сучасні технології"

Посібник розрахований на інженерно-технічних працівників проектних, будівельних організацій і відділів капітального будівництва. Книжка буде корисна студентам економічних спеціальностей будівельних вузів. Приватні забудівники, які користуються послугами будівельних організацій чи бригад, з допомогою цієї книжки можуть самостійно перевірити вірність підрахунку обсягів робіт, пред'явлених їм до оплати.

Особливу роль у інвестиційно-будівельній діяльності займає ціноутвоутворення у будівництві, лише коректно складена кошторисна документація дає чітку уяву про вартість будівництва. При складанні кошторисної документації та при її перевірці кожний раз у замовника та підрядника виникають проблемні питання по підрахунку обсягів будівельних робіт.

Ця книга є хорошим посібником для обґрунтованого підрахунку обсягів будівельних робіт. Вона стане у пригоді як досвідченим фахівцям, які люблять не тільки свою професію, а й себе у професії, так і студентам будівельних вузів.

У книзі викладені основні вимоги, що пред`являються до підрахунку обсягів робіт, а також правила та методика підрахунку обсягів будівельних робіт.

Матеріал у цій книзі викладено у простій та доступній формі. Дані рекомендації по підрахунку об`ємів будівельних робіт були застосовані на курсах по підвищенню кваліфікації кошторисників у «Київському міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації», при цьому у групі займалися фахівці не лише з будівельною освітою, а й з економічною. Доступна форма викладення правил та методики дала змогу отримати чудові результати.

Ці основні рекомендації стануть надійним помічником інженерно-технічних працівників служб замовника, будівельно-монтажних, проектних організацій. Крім того вона може бути використано студентами будівельних вузів як навчальний посібник.

 

Вартість книги – 47 грн. з ПДВ. Замовляйте за тел..: (0342) 777 208

 
< Попередня   Наступна >
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования