Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції arrow Конференція для фахівців будівельної галузі 2016
Конференція для фахівців будівельної галузі 2016 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Бажан Ання   
27. Jul. 2016

Конференція  кошторисників  –  2016 Відбулася загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

23-27 травня 2016 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XII загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2016

Перелік тем та доповідей
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Конференція  кошторисників  –  2016         Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем Конференція  кошторисників  –  2016 працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, Конференція  кошторисників  – 2016калькуляцій, Конференція  кошторисників  – 2016Конференція  кошторисників  – 2016кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України. 
          Розробники програмного забезпечення АВК-5, АС-4 та АС-4 ПІР, представили свої нові розробки. В холі конференції для них були обладнані робочі місця. Кожен бажаючий міг отримати індивідуальну консультацію з питань експлуатації програм, складання кошторисів, податкового законодавства, тощо. Розробники кошторисних програмних комплексів окремо приділили увагу новому, перспективному напрямку використання кошторисного програмного забезпечення, який полягає у створенні власних укрупнених кошторисних норм з реальних елементних норм конкретної будівельної організації. Такі індивідуальні укрупнені норми допомагають значно скоротити час складання кошторисів, підвищити точність кошторисних розрахунків і проводити швидке планування будівельного виробництва на основі реального кошторису. 
Конференція  кошторисників  –  2016          В рамках конференції проведена ґрунтовна, фахова Конференція  Конференція  кошторисників  –  2016 кошторисників  – 2016дискусія щодо шляхів впровадження в будівельній галузі України сучасних інформаційних технологій проектування, управління будівництвом та експлуатацією об’єктів («цифрове будівництво», БIM-технології).
          Участь в роботі конференції словацьких фахівців дозволило ознайомитись з європейською практикою та правилами визначення вартості будівництва, обмінятись досвідом. Під час обговорень з’ясувалась схожість проблем і задач які стоять перед будівельниками України і Словаччини в питаннях аналізу цін на ринку будівельних матеріалів, оперативної розробки нових елементних кошторисних норм, ведення баз конструктивів та об’єктів-аналогів, впровадження технологій «цифрового Конференція  кошторисників  – 2016будівництва». Відмінність у тому, що Словаччина давно передала цю діяльність з центрального на місцевий рівень, з державного регулювання в приватний сектор, який діє в ринкових умовах. 
         В черговий раз піднімалось питання сучасного стану підготовки економістів для будівельної галузі, адже обов’язкова сертифікація кошторисників висуває додаткові вимоги до підготовки фахівців у вищій школі. В 2013-му році, після обговорення на конференції, було розроблено та уведено в дію кваліфікаційні вимоги до професії «кошторисник». Але суттєвих зрушень у вищій школі не відбулось, підготовка економістів-кошторисників не проводиться, незважаючи на практичні потреби будівельної галузі. 
          У конференції взяли участь фахівці-будівельники з більшості областей України. Це керівники та інженерно-технічні працівники організацій різних напрямків спеціалізації і діяльності – проектанти, підрядники, замовники. Конференція проводилась за підтримки та участі Академії будівництва України, Асоціації розробників та розповсюджувачів кошторисних програм, Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківського міськвиконкому. На сайтах організаторів можна отримати додаткову інформацію, ознайомитись з фото - та відеоматеріалами.
Конференція  кошторисників  –  2016 Конференція  кошторисників  –  2016 Конференція  кошторисників  –  2016 Конференція  кошторисників  –  2016 Конференція  кошторисників  –  2016 Конференція  кошторисників  –  2016

 
< Попередня   Наступна >
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования