Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна
Семінари для спеціалістів будівельної галузі 2014р. PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
30. Aug. 2014

Запрошуємо Вас взяти участь у серії традиційних осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом вересня-листопада 2014 року в різних регіонах України за напрямками: вартість будівництва, проектна документація та енергоефективність.

Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

 

 Завантажити
запрошення

Семінари за напрямком «Вартість будівництва»

«Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2014»

Перелік основних питань:

1. Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, проектування та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.

2. ДСТУ Б Д.1.1-1: 2013 «Правила визначення вартості будівництва». Зміни у порівнянні зі скасованим ДБН Д.1.1-1-2000. Нові особливості розрахунку складових вартості будівництва.

3. Нові ДСТУ елементних кошторисних норм. Правила переходу на нову нормативну базу довгострокових проектів і вже діючих договорів.

4. Зміни ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва». Розмір прибутку та інших складових вартості будівництва, що залежать від категорії складності.

5. Актуальні питання визначення вартості ремонтних робіт.

6. Визначення та обгрунтування вартості матеріально-технічних ресурсів на всіх етапах будівництва згідно нового національного стандарту ДСТУ Б Д.1.1-1: 2013 «Правила визначення вартості будівництва».

7. Розробка і використання індивідуальних та укрупнених кошторисних норм (комплексних позицій) на стадії проектування та в ході будівельних робіт.

8. Об’єкти аналоги. Їх вибір та використання при визначенні вартості будівництва, визначенні вартості проектних робіт, складанні календарних графіків виконання будівельних робіт.

Для участі у семінарах з визначення вартості будівництва запрошуються керівники і спеціалісти організацій будівельної та житлово-комунально галузі, замовники, інвестори та проектанти.

На семінарах пройдуть майстер-класи з експлуатації кошторисних ПК, де провідні представники розробників кошторисного ПЗ демонструватимуть роботу нових функцій програм і розглядатимуть практичні задачі.

 

 

Семінари за напрямком «Проектна документація»

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий ДБН А.2.2-3:2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.10.2014 та зміна №1 до ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», яка вступила в дію з 01.07.2014, діючі ДСТУ-Н Б А.2.2-10:2012 «Настанова з організації проведення експертизи проектної документації на будівництво» та ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Запрошуємо Вас обговорити їх на семінарах:

«Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій»

Перелік основних питань:

1. Новий ДБН А.2.2-3-2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво».

2. Зміна №1 до ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва».

3. Порядок проведення експертизи проектної документації на будівництво. Вимоги ДСТУ-Н Б А.2.2-10:2012. Досвід роботи.

4. Визначення та обґрунтування вартості проектних та пошукових робіт. ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Практичні аспекти.

5. Науково-технічний супровід, авторський та технічний нагляд під час будівництва об’єктів архітектури. Регламентуючі документи. Нормативи витрат труда для визначення вартості науково-дослідних робіт у будівництві».

6. Об’єкти-аналоги в нових нормативних документах з проектування. Використання об’єктів-аналогів при визначенні категорії складності, термінів будівництва, вартості робіт.

7. ДСТУ Б Д.1.1-1-2013 «Правила визначення вартості будівництва» огляд змін в розробці проектно-кошторисної документації. Обов’язкове визначення ціни матеріально-технічних ресурсів на підставі аналізу ринку в регіоні будівництва – практичні рекомендації.

8. Тренінг: «Визначення категорії складності об'єктів будівництва та вартості проектно-вишукувальних робіт на прикладах».

Для участі в семінарах запрошуються фахівці служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших зацікавлених організацій. Семінари будуть корисними керівникам, ГІПам, ГАПам, фахівцям, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи, замовникам, а також інвесторам.

Учасники семінарів зможуть ознайомитись з новими версіями та отримати консультації по роботі програмних комплексів, які реалізують вимоги вітчизняних ДБН та ДСТУ на проектування.

 

 

Семінар за напрямком «Енергоефективність»

«Енергозбереження в будівництві та експлуатації будівель»

Перелік основних питань:

1. Нові енергозберігаючі технології у будівництві;

2. Питання підвищення ефективності експлуатації існуючих будівель;

3. Нові розробки в теплоенергетиці, системах опалення, вентиляції та кондиціювання

Для участі в семінарі запрошуються профільні міністерства та відомства; керівники та фахівці організацій, що працюють у сфері енергозбереження, тепло та енерго генеруючих компаній, промислових підприємств, будівельно-монтажних організацій; представники юридичних, інвестиційних та консалтингових компаній.

 

 

Графік проведення семінарів у 2014 році

Місто 

Дата Семінар Організатор семінару 
 Київ 23 вересня Проектна документація ПП "ССБ електронікс"

Завантажити
запрошення

 Київ 24 вересня Тренінг: "Категорії складності" ПП "ССБ електронікс"

Завантажити
запрошення

 Хмельницький 26 вересня Вартість будівництва Хмельницька ЦНП

Завантажити
запрошення

 Полтава 6 жовтня Вартість будівництва ТОВ "Інфосвіт ІТ сервіс"

Завантажити
запрошення

 Харків 7 жовтня Вартість будівництва АУЦ "Квантор V"

Завантажити
запрошення

 Дніпропетровськ 8 жовтня Вартість будівництва ТОВ "ІТ сервіс"

Завантажити
запрошення

 Дніпропетровськ 9 жовтня Проектна документація ТОВ "ІТ сервіс"

Завантажити
запрошення

 Одеса 10 жовтня Вартість будівництва ТОВ "Інкомсервіс"

Завантажити
запрошення

 Луцьк 21 жовтня Вартість будівництва ПП "ССБ електронікс"

Завантажити
запрошення

 Вінниця 4 листопада Вартість будівництва ПП "ССБ електронікс"

Завантажити
запрошення

 Одеса 6 листопада Проектна документація ТОВ "Інкомсервіс"

Завантажити
запрошення

 Миколаїв 7 листопада Вартість будівництва ДП "Єдінєніє"

Завантажити
запрошення

 Київ 11 листопвда Енерго ефективність НДІ БВ

Завантажити
запрошення

 Київ 18 листопвда Вартість будівництва ТОВ "Акцепт"

Завантажити
запрошення

 Львів 25 листопада Вартість будівництва ПП "ССБ електронікс"

Завантажити
запрошення

Для участі в семінарі потрібно заповнити анкету і зареєструвати її за т/ф організатора обраного Вами семінару або відправити на електронну пошту: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , тел.: (0342) 77-72-08.

Детальнішу інформацію щодо вартості участі та організації конкретного семінару можна отримати за телефоном організатора обраного Вами семінару або у координатора семінарів.

 

Організатори серії осінніх семінарів будівельної тематики:

- «АВК-Созидатель», м. Дніпропетровськ

- Науково-дослідний інститут будівельного виробництва (НДІ БВ) , м. Київ

- ТОВ «Інкомсервіс», м. Київ

- МЦ “Будівництво – сучасні технології”

Семінари відбудуться за участі і підтримки Асоціації розробників і розповсюджувачів кошторисних програм.

Координатор семінарів: МЦ “Будівництво – сучасні технології”

тел. для довідок: (0342) 777-208, (03422) 4-05-13

E-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.   Сайт: http://mcbct.com.ua


Запрошуємо виступити спонсором серії осінніх семінарів

(подробиці на сайті mcbct.com.ua)

 
< Попередня   Наступна >
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2021

Image «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2021 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2021”.    


В рамках серії відбудуться спеціалізовані семінари за основними розділами ціноутворення у будівництві.


Теми семінарів:

Тема 1. «Вартість будівельних робіт. Детальний аналіз змін».

Тема 2. «Вартість проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво. Детальний аналіз змін».

Тема 3. «Особливості проведення закупівель будівельних робіт. Закупівлі після переходу з ДСТУ на КНУ».

Тема 4. «Нові можливості кошторисних програмних комплексів. Майстер-класи». 

 

  

Завантажити запрошення


Зареєструватись
on-line

      


Детальніше...
 
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2019

 Image  Запрошуємо Вас взяти участь у серії осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом жовтня-листопада 2019 року, на тему:

 “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтн о-будівельних робіт із заст осуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2019”.    

   Для участі в семінарах запрошуються фахівці служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об’єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших зацікавлених організацій.

 

   Семінари будуть корисними керівникам, головним інженерам проекту (ГІП), головним архітекторам проекту (ГАП), фахівцям, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи, замовникам, а також інвесторам.

 

Детальніше...
 
Конференція для спеціалістів будівельної галузі - 2019

 Запрошуємо Вас взяти участь в ХІV-й загальноукраїнській науково-практичній конференції для керівників і фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів: 

«Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних технологій. Управління вартістю життєвого циклу об’єктів – 2019»

3-7 червня 2019 р.,      м. Івано-Франківськ

  

Як дістатись

Запрошення укр. /рос.

Інформація для науковців

Попередній перелік доповідей


Зареєструватись on-line

Детальніше...
 
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів.
Семінари з проектної документації - 2019 р.


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Гільдією проектувальників і провідними розробниками програмного забезпечення провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2019”.  


Львів - 19.03           Одеса - 26.03           Дніпро - 27.03             Київ - 03-04.04 


Участь у семінарах прийняли керівники підприємств, головні інженери проектів (ГІП), головні архітектори проектів (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

Детальніше...
 
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2018

Image«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2018 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2018”.    


В рамках серії відбулись чотири спеціалізованих семінари: "Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи"


Мета проведення семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів будівельної галузі;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

      


Детальніше...
 
Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи.

Image «Будівництво – сучасні технології» спільно з з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і  провідними розробниками програмного забезпечення у листопаді-грудні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи. Осінь 2018”.    


Київ - 27.11           Дніпро - 29.11           Одеса - 04.12             Львів - 06.12


У семінарах взяли участь керівники, фахівці тендерних комітетів та кошторисники служб замовника, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

      

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2018

Конференція кошторисників -2018 Відбулася ХІV міжнародна конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

З 4-го по 8-ме червня 2018р. у м. Івано-Франківську проходила XІV міжнародна науково-практична конференція: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних технологій. Управління вартістю життєвого циклу об’єктів – 2018»

Перелік доповідей та заходів
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів.

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва і провідними розробниками програмного забезпечення у квітні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2018”.    


Дніпро - 03.04           Одеса - 11.04           Львів - 13.04             Київ - 17.04


Участь в семінарах прийняли фахівці інвестиційних компаній та служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

Серед учасників були керівники організацій, головні інженери проекту (ГІП), головні архітектори проекту (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

  

      

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2017

Вартість будівельних робіт. Серія семінарів. Осінь 2017р. «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2017 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2017”.    


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2017

Конференція кошторисників -2017 Відбулася ХІІІ міжнародна конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

З 29-го травня по 2 червня 2017 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XIІI міжнародна науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2017

Перелік доповідей та заходів
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 15-16 березня 2017 року

 Закон України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» вносить суттєві зміни в порядок виконання проектних робіт у будівництві.

У 2016 році Мінрегіоном проведена робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Частину з них вже уведено в дію з 1-го січня 2017 року, а інша частина набере чинності з 1 квітня цього року.

Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

15-16 березня 2017 року. м. Київ.

Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій.

Завантажити запрошення

Як доїхати

Готелі

Детальніше...
 
Конференція "Цифрове будівництво"

 2-го березня 2017 року підприємство "Будівництво сучасні технологій" спільно зі Спілкою виробників будівельних матеріалів провели спеціалізовану конференцію:

Цифрове будівництво.
BIM-технології: перспективи в Україні

Конференція відбулась під час роботи 21-ї Міжнародної будівельної виставки України «KyivBuild Ukraine», в рамках Будівельного конгресу «УКРАЇНА – Будівельний бум невідворотний: держава, місцеві громади, бізнес»


Конференція відбулась в м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ.

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Перелік
всіх доповідей

      


Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2016

Конференція  кошторисників  –  2016 Відбулася загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

23-27 травня 2016 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XII загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2016

Перелік тем та доповідей
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2015

Семінари


«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2015 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2015”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Завантажити запрошення

      


Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2015 р.

 Запрошуємо Вас взяти участь в загальноукраїнській науково-практичній конференції для керівників і фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів:

«Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2015»11-15 травня 2015 р.,

м. Івано-Франківськ

Завантажити запрошення

Інформація для науковців

Перелік тем та доповідей

Детальніше...
 
Експертиза проектної документації у будівництві

 Шановні колеги!

З 1 березня 2015 року в ПП “ССБ Електронікс” розпочало роботу представництво з експертизи проектної документації. Представництво створено спільно з ТОВ “НВФ “Інпроект” (м. Київ) і має право здійснювати експертизу проектів будівництва в частині міцності, надійності та довговічності будинків і споруд, які споруджуються на територіях із складними інженерно-геологічними та техногенними умовами, та кошторисної частини проектної документації об’єктів виробничого та невиробничого призначення I-III категорії складності у всіх галузях економіки, крім вугільної та атомної енергетики, що не містять державної таємниці та реалізуються по всій території України (лист Мінрегіону України від 31.10.14 р. №7/15-12934).

 

 

 

Завантажити анкету замовника

Завантажити лист-замовлення

Детальніше...
 
Семінари для спеціалістів будівельної галузі 2014р.

Запрошуємо Вас взяти участь у серії традиційних осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом вересня-листопада 2014 року в різних регіонах України за напрямками: вартість будівництва, проектна документація та енергоефективність.

Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

 

 Завантажити
запрошення

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2014

Конференція кошторисників 2014 10-13 червня 2014 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2014».

Вирішення повсякденних практичних завдань пов’язаних з введенням в дію нових правил визначення вартості будівництва та збірників елементних кошторисних норм стало основною темою, шо порушувалась доповідачами та обговорювалась учасниками конференції. 

Фото-звіт                         Доповіді та заходи

Детальніше...
 
Консультації на тему: «Зміни в системі ціноутворення в будівництві 2014 р.»

Image З 1 січня 2014 року вводяться нові правила визначення вартості будівельних і проектно-вишукувальних робіт!         

В зв'язку з цим ССБ Електронікс проводить серію консультацій для користувачів кошторисних ПК, АВК5, АС4, АС4-ПИР, АС4 Графік

                                                                                                                                                                                                  

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2013

Семінари


Завантажити запрошення

 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2013 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2013”.

 

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 29 жовтня 2013 року м.Одеса

 

Завантажити запрошення

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 24 вересня 2013 року

 

Завантажити запрошення

Карта

Готелі

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2013

   20-24 травня 2013р. в м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2013".

  Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, калькуляцій, кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України.

Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
До уваги користувачів АВК-5

До уваги користувачів  програмного комплексу «АВК-5»!

Вийш ов з друку «Посібник користувача. Програмно-обчислювальний  комплекс  АВК-5. Видання 4, доповнене і виправлене»

Автор Черніцький С.В.

 

Посібник розроблений інженером-економістом Сергієм Володимировичем Черніцьким. Він адресований інженерам-кошторисникам і враховує різний рівень їх спеціальної підготовки в питанні застосування ПК АВК-5.

Автором Посібника узагальнений досвід проведення майстер-класів та занять з навчання автоматизованої технології кошторисної справи на базі АВК-5.

Користувач-початківець знайде тут детальний, покроковий довідник з експлуатації Програмного комплексу.

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2012

Семінари


 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2012 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2012”.

 

Детальніше...
 
Авторизований навчальний центр "Курсор"

Image Київський навчальний центр "Курсор" розпочав навчання за програмою Курси кошторисників (ПК АВК-5).

Курси кошторисника проходять у формі невимушеного діалогу з досвідченим користувачем програми по складанню кошторисів АВК-5, який навчить Вас практично досконало знати цей продукт. Слухачам будуть відкриті недокументовані секрети і особливості АВК, завдяки яким можна якісно і кількісно помножити кошторисні справи фірми. Теми ціноутворення будуть переплітатися з темами законності тих чи інших моментів, а також "особливостей" в українському законодавстві.

 

Слухачам буде надано безліч методичних матеріалів, вони самостійно, вивчивши і відчувши з точки зору економічної КАРКАС цього ЦО, зможуть самостійно давати оцінки тим чи іншим моментам на своїх робочих місцях у своїй практичній діяльності.

 

Час курсу дозволяє дати в стислій формі ази кошторисної справи, орієнтацію в законодавстві, порядок складання кошторисів, поняття про бухоблік в галузі будівництва, налагодити в своїй фірмі ефективний документообіг. Слухачам групи будуть надані програмні додатки власної розробки кошторисника-викладача, спрямовані на зменшення робочих місць в апараті СДО і збільшення ефективності діловодства на базі нововведень ПК АВК-5.

 


Детальніше...
 
Семінар для проектантів 27 вересня 2012 року

 

Завантажити запрошення


 

На даний момент Мінрегіоном України виконується робота з перегляду ДБН Д 1.1-7-2000 «Правила визначення проектно-вишукувальних робіт для будівництва» та цілого ряду збірників на проектні роботи, готуються зміни ДБН А.2.2-3-2012 «Склад та зміст проектної документації на будівництво» та «Методичних рекомендацій з визначення категорії складності об’єктів будівництва». Змінились умови роботи фахівців з проектування у будівництві у зв’язку з їх обов’язковою атестацією та появою нових технологій, що покращують якість роботи. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Конференція_2012

 22-24 травня 2012 року відбулася чергова загальноукраїнська науково-практична конференція для керівників та спеціалістів організацій будівельної та житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів та проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2012"

 

Резолюція конференції
 Переглянути відео
Доповіді та заходи
 Друковані матеріали
Детальніше...
 
Сертифікація спеціалістів

ImageЗ 14 лютого 2012 року розпочато роботу з формування навчальних груп щодо підготовки до професійної атестації за відповідними програмами підвищення кваліфікації. Зазначені програми розроблено:

    - для архітекторів - Українським державним науково-дослідним проектним інститутом цивільного сільського будівництва «УкрНДІПроцивільсільбуд»;-

    - для інженерів-проектувальників, інженерів технічного нагляду, експертів - Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва (НДІБВ) та Державним науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій (НДІБК).

Подробиці в листі

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2011
ImageМетодичний центр «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2011 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2011”.
Детальніше...
 
Лідер галузі-2010

Ліга Кращих ПП "Будівництво - сучасні технології" визнано лідером галузі 2010 року Міжнародним економічним рейтингом "Ліга Кращих" та відзначене: орденом "ЗІРКА ЕКОНОМІКИ", сертифікатом "Підприємство року 2010" та сертифікатом "Керівник року України 2010".

Детальніше...
 
Серія семінарів для кошторисників. Осінь 2010

ImageПротягом вересня-листопада 2010 року відбулася серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів і технологій. Осінь 2010.” Семінари відбулись за підтримки МЦ "Будівництво - сучасні технології", Асоціації розробників і розповсюджувачів кошторисних програм і провідних розробників кошторисного програмного забезпечення.

Основна тематика семінарів - особливості визначення вартості будівельних робіт в умовах змін, що відбулися в ДБН Д.1.1-1-2000 "Правила визначення вартості будівництва".

Детальніше...
 
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2010.

Image11-13 травня 2010р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві - 2010».

 
Конференція пройшла під знаком недавніх змін нормативних документів в галузі ціноутворення у будівництві. Адже з прийняттям Законів України щодо стабілізації ситуації в будівництві та введенням в дію Зміни №6 до ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва», Закону України "Про будівельні норми", інших нормативних актів  відбулися значні зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт та дозвільних процедур у будівництві:
 
Детальніше...
 
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования