Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Новини arrow Авторизований навчальний центр "Курсор"
Авторизований навчальний центр "Курсор" PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Світлана Гаврилів   
01. Aug. 2012

Image Київський навчальний центр "Курсор" розпочав навчання за програмою Курси кошторисників (ПК АВК-5).

Курси кошторисника проходять у формі невимушеного діалогу з досвідченим користувачем програми по складанню кошторисів АВК-5, який навчить Вас практично досконало знати цей продукт. Слухачам будуть відкриті недокументовані секрети і особливості АВК, завдяки яким можна якісно і кількісно помножити кошторисні справи фірми. Теми ціноутворення будуть переплітатися з темами законності тих чи інших моментів, а також "особливостей" в українському законодавстві.

 

Слухачам буде надано безліч методичних матеріалів, вони самостійно, вивчивши і відчувши з точки зору економічної КАРКАС цього ЦО, зможуть самостійно давати оцінки тим чи іншим моментам на своїх робочих місцях у своїй практичній діяльності.

 

Час курсу дозволяє дати в стислій формі ази кошторисної справи, орієнтацію в законодавстві, порядок складання кошторисів, поняття про бухоблік в галузі будівництва, налагодити в своїй фірмі ефективний документообіг. Слухачам групи будуть надані програмні додатки власної розробки кошторисника-викладача, спрямовані на зменшення робочих місць в апараті СДО і збільшення ефективності діловодства на базі нововведень ПК АВК-5.

 

Кошторисник - це фахівець, який займається визначенням вартості будівництва. В основну категорію кошторисників входять: інженери-кошторисники та економісти-кошторисники. Професійний кошторисник повинен бути будівельником і бухгалтером в одній особі. Кошторисник фахівець повинен вміти допомагати будівельникам не тільки мінімізувати витрати на будівництво, але уникати багатьох проблем, які виникають в процесі роботи.

 

Складання будівельних кошторисів - це один з найважливіших етапів будівництва, адже в складі будь-якого проекту знаходиться кошторисна частина. Кошторисна частина містить всю інформацію про витрати на будівництво, починаючи від ціни на будматеріали і закінчуючи підключенням вже побудованих будинків до комунікацій.

 
< Попередня
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования