Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2015 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

Семінари


«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2015 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2015”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Завантажити запрошення

      


Детальніше...
 
Семінар для проектантів 24 вересня 2013 року PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

 

Завантажити запрошення

Карта

Готелі

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 29 жовтня 2013 року м.Одеса PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

 

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, прийняті нові документи , які безпосередньо впливають на виконання проектних робіт .
Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1 -7 : 2013 «Правила визначення вартості проектно - вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який набирає чинності 01.01.2014, ДСТУ- Н Б В.1.2 -16 : 2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності ) та категорії складності об'єктів будівництва» діє з 01.09.13 .
Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2013 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

 20-24 травня 2013р. в м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2013".

Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, калькуляцій, кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України.

Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2012 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

Семінари


 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2012 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2012”.

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Всього 10 - 18 з 31
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования