Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції arrow Успішно пройшла серія семінарів для будівельників
Успішно пройшла серія семінарів для будівельників PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
12. Dec. 2007

ImageЗ 12 листопада по 12 грудня Методичний центр «Будівницто – сучасні технології» спільно з провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення провів серію семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів та технологій”.

 

Програма семінарів була дуже насиченою. Завдяки чому організатори змогли показати шляхи вирішення багатьох проблем які стоять сьогодні перед спеціалістами будівельної галузі вцілому і особливо перед кошторисниками.




Було розглянуто такі питання:

  1. Використання індивідуальних нормативів при розрахунку вартості будівельних робіт. Розробка та застосування індивідуальних елементних кошторисних норм. Позавідомчі бази уніфікованих елементних кошторисних норм. Досвід використання позавідомчих уніфікованих елементних кошторисних норм.

  2. Сучасні будівельні матеріали і технології.  Інформація виробників сучасних матеріалів та технологій, постачальників будівельних машин.

  3. Підвищення ефективності роботи спеціаліста-кошторисника за рахунок автоматизованого визначення складу та обсягів будівельних робіт.

  4. Нові можливості кошторисних програмних комплексів: визначення вартості проектних робіт на всіх стадіях проектування; планування та контроль виконання будівельних робіт.

  5. Робота з новими уніфікованими РЕКН в програмних комплексах визначення вартості будівельних робіт. На прикладі кошторисних програмних комплексів. Нове в програмних комплексах. Особливості обміну даними між програмними комплексами з використанням стандарту ІБД. Майстер-класи.

Майстер класи проводили розробники кошторисних програмних продуктів чи їхні офіційні представники. В процесі навчання на практичних прикладах розглянуті питання, що найчастіше зустрічаються у кошторисників. Спеціалісти будівельної галузі, користувачі кошторисних програм, змогли задати питання, надати свої пропозиції і зауваження щодо покращення програмного забезпечення.


На цих семінарах вперше виступали виробники сучасних матеріалів та технологій з доповідями підготовленими спеціально для кошторисників.

У Сімферополі було представлено учбовий центр "Джамп", який недавно пройшов атестацію і буде проводити навчання кошторисників за програмами підготовки "Будівництво - сучасні технології". В рамках програми семінарів в АУЦ "Джамп" 15-го листопада було проведено навчальні класи для досвідчених користувачів програмного комплексу "АВК-3".

Користувачі кошторисних програмних продуктів змогли пройти атестацію для отримання сертифікату „Будівництво-сучасні технології. Спеціаліст по роботі з кошторисним програмним комплексом”.

Учасники семінарів першими ознайомились з книжкою «Правила і методика підрахунку обсягів будівельних робіт», з нової серії "Бібліотека кошторисника".
Всі бажаючі придбали, за пільговою ціною, іншу спеціальну літературу для кошторисників.

Організатори семінарів:


Організатори семінарів на місцях – представники розробників програмного забезпечення, які займають провідні позиції в інформаційному обслуговуванні підприємств будівельної галузі у своїх регіонах.

Перелік проведених семінарів:


 Місто  ДатаБазова організація    
 Одеса 13.11  Інкомсервіс,
 ДП «Єдінєніє»
 Зміст Відгуки Сертифікати
 Сімферополь 15.11  Ту бі софт Зміст Відгуки Сертифікати
  15.11 НЦ "Джамп" Програма  
 Запоріжжя 19.11  ПП "Крафт" Зміст Відгуки Сертифікати
 Дніпропетровськ 20.11  ТОВ «АДА» Зміст Відгуки Сертифікати
 Донецьк 22.11 ПП "Муніципальний консалтинг" Зміст Відгуки Сертифікати
 Луганськ 23.11  СПД Крамаров Зміст Відгуки Сертифікати
 Харків 26.11  НЦ «Квантор V» Зміст Відгуки Сертифікати
 Київ 28.11 "Акцепт" Зміст Відгуки Сертифікати
 Львів 05.12  ССБ Електронікс Зміст Відгуки Сертифікати
 
< Попередня   Наступна >
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования