Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції arrow Семінар у Львові для фахівців будівельної галузі
Семінар у Львові для фахівців будівельної галузі PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
07. Sep. 2007

Семінар для будівельників у Львові5 вересня 2007р. у Львові пройшов семінар «Вартість будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів та технологій. Нові технології інформаційного і програмного забезпечення в управлінні та документообігу у будівництві».

В семінарі прийняли участь керівники і фахівці організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовники, інвестори і проектанти.



На семінарі прозвучали такі доповіді:


1. Порядок використання елементних кошторисних норм. Огляд існуючої правової ситуації.
2. Використання комп’ютерної техніки та спеціальне програмне забезпечення для будівельної галузі. Визначення вартості будівництва і взаєморозрахунки за виконані роботи у поточних ринкових цінах з використанням спеціального програмного забезпечення.
3. Порядок визначення вартості проектних робіт у будівництві. Автоматизація цих розрахунків за допомогою програмного комплексу “АС-4 ПІР”.
4. Автоматизоване складання календарних планів та контроль виконання будівельних робіт на основі кошторисів, складених в кошторисних програмних комплексах. Програмний комплекс “АС-4 Графік”.
5. Використання індивідуальних нормативів та нормативних баз уніфікованих РЕКН при розрахунку вартості будівельних робіт. Розробка та застосування індивідуальних елементних кошторисних норм. Позавідомчі бази уніфікованих елементних кошторисних норм.
6. Робота з новими уніфікованими РЕКН в програмних комплексах визначення вартості будівельних робіт. На прикладі ПК «АВК-3», «АС-4» та інших.
7. Автоматизоване визначення складу та обсягів будівельних робіт. Програмний комплекс «Каліпсо».


Семінар для будівельників у ЛьвовіДля учасників семінару було встановлено пільгову вартість книжок «Кошторисна справа» та «Кошторисні норми на нові технології і матеріали в будівництві».

Організатор семінару: ПП "ССБ Електронікс", (0342) 777-208; 240-513;
с Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , http://ssb.com.ua.



 
< Попередня   Наступна >
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования