Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна
Вам не дозволено переглядати цей ресурс.
Ви повинні зайти в систему як користувач.
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2021

Image «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2021 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2021”.    


В рамках серії відбудуться спеціалізовані семінари за основними розділами ціноутворення у будівництві.


Теми семінарів:

Тема 1. «Вартість будівельних робіт. Детальний аналіз змін».

Тема 2. «Вартість проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво. Детальний аналіз змін».

Тема 3. «Особливості проведення закупівель будівельних робіт. Закупівлі після переходу з ДСТУ на КНУ».

Тема 4. «Нові можливості кошторисних програмних комплексів. Майстер-класи». 

 

  

Завантажити запрошення


Зареєструватись
on-line

      


Детальніше...
 
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2019

 Image  Запрошуємо Вас взяти участь у серії осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом жовтня-листопада 2019 року, на тему:

 “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтн о-будівельних робіт із заст осуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2019”.    

   Для участі в семінарах запрошуються фахівці служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об’єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших зацікавлених організацій.

 

   Семінари будуть корисними керівникам, головним інженерам проекту (ГІП), головним архітекторам проекту (ГАП), фахівцям, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи, замовникам, а також інвесторам.

 

Детальніше...
 
Конференція для спеціалістів будівельної галузі - 2019

 Запрошуємо Вас взяти участь в ХІV-й загальноукраїнській науково-практичній конференції для керівників і фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів: 

«Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних технологій. Управління вартістю життєвого циклу об’єктів – 2019»

3-7 червня 2019 р.,      м. Івано-Франківськ

  

Як дістатись

Запрошення укр. /рос.

Інформація для науковців

Попередній перелік доповідей


Зареєструватись on-line

Детальніше...
 
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів.
Семінари з проектної документації - 2019 р.


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Гільдією проектувальників і провідними розробниками програмного забезпечення провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2019”.  


Львів - 19.03           Одеса - 26.03           Дніпро - 27.03             Київ - 03-04.04 


Участь у семінарах прийняли керівники підприємств, головні інженери проектів (ГІП), головні архітектори проектів (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

Детальніше...
 
Cерія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2018

Image«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2018 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2018”.    


В рамках серії відбулись чотири спеціалізованих семінари: "Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи"


Мета проведення семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів будівельної галузі;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

      


Детальніше...
 
Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи.

Image «Будівництво – сучасні технології» спільно з з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і  провідними розробниками програмного забезпечення у листопаді-грудні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи. Осінь 2018”.    


Київ - 27.11           Дніпро - 29.11           Одеса - 04.12             Львів - 06.12


У семінарах взяли участь керівники, фахівці тендерних комітетів та кошторисники служб замовника, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

      

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2018

Конференція кошторисників -2018 Відбулася ХІV міжнародна конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

З 4-го по 8-ме червня 2018р. у м. Івано-Франківську проходила XІV міжнародна науково-практична конференція: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних технологій. Управління вартістю життєвого циклу об’єктів – 2018»

Перелік доповідей та заходів
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів.

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва і провідними розробниками програмного забезпечення у квітні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2018”.    


Дніпро - 03.04           Одеса - 11.04           Львів - 13.04             Київ - 17.04


Участь в семінарах прийняли фахівці інвестиційних компаній та служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

Серед учасників були керівники організацій, головні інженери проекту (ГІП), головні архітектори проекту (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

  

      

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2017

Вартість будівельних робіт. Серія семінарів. Осінь 2017р. «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2017 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2017”.    


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2017

Конференція кошторисників -2017 Відбулася ХІІІ міжнародна конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

З 29-го травня по 2 червня 2017 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XIІI міжнародна науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2017

Перелік доповідей та заходів
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 15-16 березня 2017 року

 Закон України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» вносить суттєві зміни в порядок виконання проектних робіт у будівництві.

У 2016 році Мінрегіоном проведена робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Частину з них вже уведено в дію з 1-го січня 2017 року, а інша частина набере чинності з 1 квітня цього року.

Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

15-16 березня 2017 року. м. Київ.

Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій.

Завантажити запрошення

Як доїхати

Готелі

Детальніше...
 
Конференція "Цифрове будівництво"

 2-го березня 2017 року підприємство "Будівництво сучасні технологій" спільно зі Спілкою виробників будівельних матеріалів провели спеціалізовану конференцію:

Цифрове будівництво.
BIM-технології: перспективи в Україні

Конференція відбулась під час роботи 21-ї Міжнародної будівельної виставки України «KyivBuild Ukraine», в рамках Будівельного конгресу «УКРАЇНА – Будівельний бум невідворотний: держава, місцеві громади, бізнес»


Конференція відбулась в м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ.

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Перелік
всіх доповідей

      


Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2016

Конференція  кошторисників  –  2016 Відбулася загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників - це головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.

23-27 травня 2016 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XII загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2016

Перелік тем та доповідей
Зміст друкованих матеріалів конференції
Резолюція конференції
Фото-звіт

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2015

Семінари


«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2015 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2015”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Завантажити запрошення

      


Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2015 р.

 Запрошуємо Вас взяти участь в загальноукраїнській науково-практичній конференції для керівників і фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів:

«Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2015»11-15 травня 2015 р.,

м. Івано-Франківськ

Завантажити запрошення

Інформація для науковців

Перелік тем та доповідей

Детальніше...
 
Експертиза проектної документації у будівництві

 Шановні колеги!

З 1 березня 2015 року в ПП “ССБ Електронікс” розпочало роботу представництво з експертизи проектної документації. Представництво створено спільно з ТОВ “НВФ “Інпроект” (м. Київ) і має право здійснювати експертизу проектів будівництва в частині міцності, надійності та довговічності будинків і споруд, які споруджуються на територіях із складними інженерно-геологічними та техногенними умовами, та кошторисної частини проектної документації об’єктів виробничого та невиробничого призначення I-III категорії складності у всіх галузях економіки, крім вугільної та атомної енергетики, що не містять державної таємниці та реалізуються по всій території України (лист Мінрегіону України від 31.10.14 р. №7/15-12934).

 

 

 

Завантажити анкету замовника

Завантажити лист-замовлення

Детальніше...
 
Семінари для спеціалістів будівельної галузі 2014р.

Запрошуємо Вас взяти участь у серії традиційних осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом вересня-листопада 2014 року в різних регіонах України за напрямками: вартість будівництва, проектна документація та енергоефективність.

Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

 

 Завантажити
запрошення

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2014

Конференція кошторисників 2014 10-13 червня 2014 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2014».

Вирішення повсякденних практичних завдань пов’язаних з введенням в дію нових правил визначення вартості будівництва та збірників елементних кошторисних норм стало основною темою, шо порушувалась доповідачами та обговорювалась учасниками конференції. 

Фото-звіт                         Доповіді та заходи

Детальніше...
 
Консультації на тему: «Зміни в системі ціноутворення в будівництві 2014 р.»

Image З 1 січня 2014 року вводяться нові правила визначення вартості будівельних і проектно-вишукувальних робіт!         

В зв'язку з цим ССБ Електронікс проводить серію консультацій для користувачів кошторисних ПК, АВК5, АС4, АС4-ПИР, АС4 Графік

                                                                                                                                                                                                  

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2013

Семінари


Завантажити запрошення

 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2013 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2013”.

 

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 29 жовтня 2013 року м.Одеса

 

Завантажити запрошення

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 24 вересня 2013 року

 

Завантажити запрошення

Карта

Готелі

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2013

   20-24 травня 2013р. в м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2013".

  Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, калькуляцій, кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України.

Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
До уваги користувачів АВК-5

До уваги користувачів  програмного комплексу «АВК-5»!

Вийш ов з друку «Посібник користувача. Програмно-обчислювальний  комплекс  АВК-5. Видання 4, доповнене і виправлене»

Автор Черніцький С.В.

 

Посібник розроблений інженером-економістом Сергієм Володимировичем Черніцьким. Він адресований інженерам-кошторисникам і враховує різний рівень їх спеціальної підготовки в питанні застосування ПК АВК-5.

Автором Посібника узагальнений досвід проведення майстер-класів та занять з навчання автоматизованої технології кошторисної справи на базі АВК-5.

Користувач-початківець знайде тут детальний, покроковий довідник з експлуатації Програмного комплексу.

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2012

Семінари


 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2012 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2012”.

 

Детальніше...
 
Авторизований навчальний центр "Курсор"

Image Київський навчальний центр "Курсор" розпочав навчання за програмою Курси кошторисників (ПК АВК-5).

Курси кошторисника проходять у формі невимушеного діалогу з досвідченим користувачем програми по складанню кошторисів АВК-5, який навчить Вас практично досконало знати цей продукт. Слухачам будуть відкриті недокументовані секрети і особливості АВК, завдяки яким можна якісно і кількісно помножити кошторисні справи фірми. Теми ціноутворення будуть переплітатися з темами законності тих чи інших моментів, а також "особливостей" в українському законодавстві.

 

Слухачам буде надано безліч методичних матеріалів, вони самостійно, вивчивши і відчувши з точки зору економічної КАРКАС цього ЦО, зможуть самостійно давати оцінки тим чи іншим моментам на своїх робочих місцях у своїй практичній діяльності.

 

Час курсу дозволяє дати в стислій формі ази кошторисної справи, орієнтацію в законодавстві, порядок складання кошторисів, поняття про бухоблік в галузі будівництва, налагодити в своїй фірмі ефективний документообіг. Слухачам групи будуть надані програмні додатки власної розробки кошторисника-викладача, спрямовані на зменшення робочих місць в апараті СДО і збільшення ефективності діловодства на базі нововведень ПК АВК-5.

 


Детальніше...
 
Семінар для проектантів 27 вересня 2012 року

 

Завантажити запрошення


 

На даний момент Мінрегіоном України виконується робота з перегляду ДБН Д 1.1-7-2000 «Правила визначення проектно-вишукувальних робіт для будівництва» та цілого ряду збірників на проектні роботи, готуються зміни ДБН А.2.2-3-2012 «Склад та зміст проектної документації на будівництво» та «Методичних рекомендацій з визначення категорії складності об’єктів будівництва». Змінились умови роботи фахівців з проектування у будівництві у зв’язку з їх обов’язковою атестацією та появою нових технологій, що покращують якість роботи. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Конференція_2012

 22-24 травня 2012 року відбулася чергова загальноукраїнська науково-практична конференція для керівників та спеціалістів організацій будівельної та житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів та проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2012"

 

Резолюція конференції
 Переглянути відео
Доповіді та заходи
 Друковані матеріали
Детальніше...
 
Сертифікація спеціалістів

ImageЗ 14 лютого 2012 року розпочато роботу з формування навчальних груп щодо підготовки до професійної атестації за відповідними програмами підвищення кваліфікації. Зазначені програми розроблено:

    - для архітекторів - Українським державним науково-дослідним проектним інститутом цивільного сільського будівництва «УкрНДІПроцивільсільбуд»;-

    - для інженерів-проектувальників, інженерів технічного нагляду, експертів - Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва (НДІБВ) та Державним науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій (НДІБК).

Подробиці в листі

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2011
ImageМетодичний центр «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2011 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2011”.
Детальніше...
 
Лідер галузі-2010

Ліга Кращих ПП "Будівництво - сучасні технології" визнано лідером галузі 2010 року Міжнародним економічним рейтингом "Ліга Кращих" та відзначене: орденом "ЗІРКА ЕКОНОМІКИ", сертифікатом "Підприємство року 2010" та сертифікатом "Керівник року України 2010".

Детальніше...
 
Серія семінарів для кошторисників. Осінь 2010

ImageПротягом вересня-листопада 2010 року відбулася серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів і технологій. Осінь 2010.” Семінари відбулись за підтримки МЦ "Будівництво - сучасні технології", Асоціації розробників і розповсюджувачів кошторисних програм і провідних розробників кошторисного програмного забезпечення.

Основна тематика семінарів - особливості визначення вартості будівельних робіт в умовах змін, що відбулися в ДБН Д.1.1-1-2000 "Правила визначення вартості будівництва".

Детальніше...
 
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2010.

Image11-13 травня 2010р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві - 2010».

 
Конференція пройшла під знаком недавніх змін нормативних документів в галузі ціноутворення у будівництві. Адже з прийняттям Законів України щодо стабілізації ситуації в будівництві та введенням в дію Зміни №6 до ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва», Закону України "Про будівельні норми", інших нормативних актів  відбулися значні зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт та дозвільних процедур у будівництві:
 
Детальніше...
 
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования