Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції arrow Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
07. Dec. 2016

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Перелік
всіх доповідей

      


Семінари за напрямком «Вартість будівництва»


«Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016»

Перелік основних питань:

  1.  Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, проектування та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.
  2. Розробка і використання індивідуальних та укрупнених кошторисних норм (комплексних позицій). Нові ДСТУ та СОУ елементних кошторисних норм. Зміни в порядку погодження та затвердження стандартів організації України (СОУ) елементних кошторисних норм відповідно до нового Закону України «Про стандартизацію».
  3. Зміни ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Визначення вартості об’єкту на стадіях проектування ТЕО та Проект.
  4. Особливості складання проектно-кошторисної документації та виконання робіт під час реалізації проектів, які фінансуються за рахунок державних програм з енергоефективності.
  5. Особливості проведення тендерних процедур на виконання будівельних робіт згідно нового законодавства у системі «Прозорро» та інших електронних майданчиках.
  6. Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Типові проформи контрактів, особливості їх використання в Україні. Функції, права, обов'язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК. Кореспонденція форм кб-2в, кб-3 з формами звітності в контрактах ФІДІК
  7. Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів виробів та конструкцій в регіоні при складанні проектно-кошторисної документації, договірної ціни, актів виконаних будівельних робіт.

Участь у семінарах з визначення вартості будівництва прийняли керівники і спеціалісти організацій будівельної та житлово-комунально галузі, замовники, інвестори та проектанти.

На семінарах відбулися майстер-класи з експлуатації кошторисних ПК, де провідні представники розробників кошторисного ПЗ демонстрували роботу нових функцій програм і розглянули практичні задачі.



ПЕРЕЛІК СЕМІНАРІВ

 МІСТОДАТАОРГАНІЗАТОРДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ
Луцьк

8 листопада

ПП "ССБ Електронікс"

Перелік
доповідей

Сєвєродонецьк

11 листопада

ТОВ "ЕкономікСофт"

Перелік
доповідей

Київ

14-15 листопада

ДП "Науково-дослідний інститут будівельного виробництва"

Перелік
доповідей

Дніпро

17 листопада

ТОВ "ТОВ "ІТ Сервіс"

Перелік
доповідей

Одеса

24 листопада

ТОВ "Інкомсервіс"

Перелік
доповідей

Львів

6 грудня

ПП "ССБ Електронікс"

Перелік
доповідей


Координатор семінарів: ПП “Будівництво – сучасні технології”

Розміщуйте свою рекламу на сторінках інформаційних буклетів для учасників семінарів
За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (0342) 777 208

 
< Попередня   Наступна >
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования