Меню
Головна
Спеціалізована література
Навчання, атестація
Новини
Регламентуючі документи
Наші партнери
Про нас
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
  |   Головна   |   Спеціалізована література   |   Навчання, атестація   |   Новини   |   Регламентуючі документи   |   Наші партнери   |   Про нас   |  
Головна arrow Навчання, атестація arrow Семінари, конференції
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2009 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

19-21 травня 2009р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві».

Значно вплинули на зміст доповідей та обговорень останні зміни нормативних документів в галузі ціноутворення у будівництві. Адже з прийняттям Законів України щодо стабілізації ситуації в будівництві та введенням в дію Зміни №6 до ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва» відбулися значні зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт та дозвільних процедур у будівництві:
 
Детальніше...
 
Серия семинаров для сметчиков PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

ImageВ октябре - ноябре этого года методический центр «Строительство – современные технологии» совместно с ведущими разработчиками сметного программного обеспечения проводят серию семинаров для специалистов строительной отрасли на тему: “Определение стоимости строительно-монтажных и ремонтно-строительных работ при использовании современных материалов и технологий”.

 

Основной темой семинаров станут изменения в порядке определения стоимости строительных работ, ДБН Д.1.1-1-2000.

Детальніше...
 
Серія семінарів для кошторисників - 2009 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

ImageУ жовтні - листопаді 2009 року Методчний центр «Будівництво – сучасні технології» спільно з провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення провів серію семінарів для фахівців будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Осень 2009.”

 

Головною темою семінарів стали зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт, ДБН Д.1.1-1-2000 "Правила визначення вартості будівництва".

Детальніше...
 
Серія семінарів для будівельників PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою

С Е М І Н А Р
Image
У вересні - листопаді цього року методичний центр «Будівницто – сучасні технології» спільно з провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення проводять серію семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів та технологій”. Семінари пройдуть у всіх регіонах України. В них приймуть участь виробники сучасних матеріалів та технологій з доповідями підготовленими спеціально для кошторисників.

Детальніше...
 
Конференція кошторисників 2008 PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image

 20-22 травня 2008 р. в м. Івано-Франківськ відбудеться конференція:  Запрошення 
"Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві." Карта

Це традиційний, щорічний, загальноукраїнський захід для кошторисників - місце для обговорення професійних проблем.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Всього 19 - 27 з 31
META-Ukraine bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования